Buat Duit

Monday, November 7, 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein Travel





Siapa tak teringin FM besar , cantik dan berkilat-kilat ni.
Jadi , apa tunggu lagi? Mai kita joint GA anak dara dua orang ni SS dan JM. 
Siapa  tahu kalau dah rezeki kita tu  dapatlah barang seketul dua. 
Kan.......?

Semua syarat ada  di sana . 
Jom baca.

Tag : Nazaisma





31 comments:

  1. Terima kasih kak nieda join Ga ni tq for ur support tp kak nieda x tinggalkan link entri ni kat blog JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa dah letak la...first memang tak letak tapi yg komen kemudian tu dah letak

      Delete
  2. Kak nieda copy link entri ni kat ruang komen entri GA kat blog JM tu ye..pastu follow blog JM bsru cukup syarat ��

    ReplyDelete
  3. Lagi satu kat banner tu or pic tu letak link ke blog JM eh

    ReplyDelete
  4. Terima kasih join... muahhh muahhh... good luck ahkak!

    ReplyDelete
  5. salam singgah GA yang sama

    https://unnianje.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. dari giveaway jari manis..
    http://www.kisahsidairy.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  7. BW dari giveaway -> http://www.huhahuhajerr.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    Follower #347

    ReplyDelete
  8. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

    ReplyDelete
  9. https://nayfatimahrasyid.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  10. singgah BW sini dari GA yg sama..
    all the best..

    ReplyDelete
  11. Kalau tak join tak boleh dapat ke? Kalau dapat jm best jugak.

    ReplyDelete
  12. singgah sini.. dr GA yg sama.. Gud Luck ye... hehehe

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. N0 350. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  14. Haii singgah sini. Semoga kita ada rezeki utk menang. Hihi

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  15. Sebelum saya join, nak tanya dulu, apa tu FM besar.
    Thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelekat magnet peti sejuk... En. Adam.

      Delete
  16. dtg daari GA yg sama..gd luck nieda!

    done follow #351

    http://www.rubiahkadir.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  17. Blogwalking sini.. done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  18. hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
  19. Tinggal jejak kat sini..
    https://kasihkuamani.blogspot.my
    All the best

    ReplyDelete