Buat Duit

Tuesday, January 25, 2011

AKU PULA YANG TERKENA.

.

Hari tu orang lain yang terkena, hari ni giliran aku pula. Jangan haraplah nak tolong topup. Kirim salam jo.

9 comments:

  1. senang2 aje kaann mintak org topup kan dia punya phone..suka2 hati dia aje!

    ReplyDelete
  2. Ha'ah, minta totup RM30 pulak tu..

    ReplyDelete
  3. kirim salam yo la kan.... nak topup boli sendiri

    ReplyDelete
  4. huhu.. macam2 ye orang nak tipu. buat report polis baru tau kan! :)

    ReplyDelete
  5. salam nieda.. shoutbox tak function ek? mekasih ya letak link k.nor kat blog nieda ni..

    ni pendapat k.nor la (based pd pengalaman) ada baiknya follower tu letak kat sidebar dr duk kat bawah.. lg mudah org nak follow..insyallah..

    ReplyDelete
  6. KakNor: baru belajar godek2. Itu pun baru dapat masukkan blog list. Tima kasih ya kak nor yg memberi pandangan. Akan saya usahakan.

    ReplyDelete
  7. ibu intan & asmara: depa ingat kita tak dak akai kut senang2 nak tolong topup. Nak tolong pun kena tengok juga cara yg betul kan.

    ReplyDelete
  8. Kak Nor: Soutmix tu menyorok. klik kat situ dia akan keluar paparannya.

    ReplyDelete
  9. Salam Nieda, belum kena lagi...heeee!

    ReplyDelete