11 January 2011

Rombongan P Indonesia.

Kenapa ya, asyik keluar entry Indon saja ni. Tak habis-habis Indon. Jangan jemu ye. Ini kerana satu trip lagi akan ke Indonesia pada bulan Jun nanti (musim cuti sekolah ).

Jadi sesiapa yang ingin ke Indonesia,( Jakarta, Bandung, Bogor dan Puncak) bolehlah bagi nama dan no IC. Tambang RM 1500 termasuk flight , makan, hotel , pengangkutan di sana , lawatan berbayar seperti Safari Indonesia dan lain-lain adalah termasuk dalam pakej. Mengambil masa selama 4 hari 3 malam.Anda cuma bawa duit membeli belah sahaja.

Syok gila, kerana pertukaran duit kita  adalah tinggi. Jadi  kita jadi jutawan pula sekejap.

Di sini saya sertakan gambar -gambar menarik di sana ya untuk tatapan tuan-puan semua. Selain itu anda boleh pergi ke post2 yang terdahulu tentang cerita di Indon yang dah saya paparkan.








































Sesiapa yang berminat boleh hubungi saya 0175719395/013-5528468.

Jom Bercuti!!!

8 comments:

Hanis MY said...

eh menariknyaa cemana nak join trip ni? nanti tunjuk ajar eh...nk sgt g...

Nieda said...

boleh ke Hanis? hanis dok Jepun kite kat sini. ada cuti sama ke? Boleh aje kalau nak ikut.

Nieda said...

Srawberi tu sangatlah manisnya. Boleh kalah yh cameron tau . Sapa nak try kena ikut bln 6 nanti ....ok.

♥cutebabygirl♥ said...

serius nampak best! ngeee

anie,Nagoya said...

apa yg best kat indonesia?bali penh pergi?

Nieda said...

Bali belum. Tapi suami dah pergi .Indonesia ni yg syoknya sbb barang murah, dpt beli sambil jln2 tmpt orglah. Yg ada di sana tak ada di Malaysia. Macam spa kat sana , tersgtlah murahnya, tapi tip top.

Adiwieyah said...

ziarah sini...bestnye pergi makan angin..

Nieda said...

kalau mkan angin semestinya best.Pagi2 dah keluar jalan, balik hotel hari dah malam , balik tidur saja.