Buat Duit

Tuesday, October 18, 2011

ABC Bukit Bendera

ABC Bukit Bendera yang diidam-idamkan . Semangkuk RM 3.50 .Rata-rata setiap orang yang singgah di sini akan order ABC. Bila tengok dah teruja nak makan. 

Impian nak merasa ABC Bukit Bendera bila tengok di blog Cik Ina tempohari   kat sini. Sampai tanya kedai yang mana satu jual ABC macam tu . Rupa-rupanya banyak kedai makan di situ yang jual ABC . 

Cendol pun ada.  Laksa pun ada. Hari tu semua orang try laksa, saya cuma order ABC saja. Selalu bila makan laksa sakit kepala. Mungkin ada Aji dalam tu atau  sebab banyak urat dah putus .
 Laksa ni angin . Jadi bagi mengelak sakit kepala masa makan angin tak payah cari bala.


Terima kasih Cikgu Jamil belanja kami semua hari tu. Terima kasih daun keladi lain kali nak lagi boleh makan lagi.

No comments:

Post a Comment