Buat Duit

Wednesday, January 11, 2012

Nak buang WORD VERIFICATION.

Semalam buat entry pasal WV.   Rasa ambil masa pula nak hantar komen tapi ada pula kena soal selidik. Tapi tak tahu blog sendiri pun ada juga huhu..

Nak minta tolong sesiapa yang tahu cara nak buang benda ni?

3 comments:

  1. Salam,

    He he it comes in a package, kot.

    ReplyDelete
  2. ooo, akak tak tahu nak buang WV tu rupanya...hehe

    akak pegi ke Dashboard >> Settings>> Comments

    pas tu scroll ke bawah sampai akak nampak Show word verification for comments?
    kat situ jangan lupa klik No ya, kalau Yes memang adalah...

    Selesai semua jangan lupa tekan save...selesai...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kata Yus tu...akak pun malas nak buat word verification... jadi nak tinggal komen

      Delete