Buat Duit

Tuesday, February 7, 2012

First Time Membeli dalam Online



Pertama kali membeli secara online. Alia anak sulung yang sedang menunggu SPM mengorder baju ini untuk dirinya. Bila dah sampai alamak kecillah pula. 

Rasa nak let go saja. Kesian kat dia. Sudahlah membeli dengan duit simpanan sendiri tapi akhirnya tak boleh pakai. Sedih sekali.





8 comments:

  1. itu antara sebab saya tak pernah beli online, sbb saya ni susah nak carik size kak...lagi satu saya ni susah sikit nak percaya kat org...huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh pulak tinggal komen kat sini Wahida?
      dah cuba mengagau tapi tak jadi lagi huhu

      Delete
  2. saya pernah juga membeli secara o9, tapi bukan baju lah..mmm sayang juge baju baru tp x leh dipakai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kempunan si anak dara akak tu nak pakai baju dot dot

      Delete
  3. HAnis , kalau baca sini> kenapa akak nak tinggal komen tak boleh keluar.
    Kadang2 dapat . tapi hari ni tak boleh pulak huhu

    ReplyDelete
  4. sedihnya kak... tak ada ukuran baju tu ke kat dlm web tu...

    kak, komen saya mmg jenis pop up, dia akan keluar di window kecik...huhu sy pun tatau kenapa akak ssh nk tinggalkan komen...

    ReplyDelete
  5. kak nida..slalunya ada ukuran baju kat website..kebiasaannya ada dorg pamerkan ukuran utk kite agak ukuran baju yang akan kite order..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum - sy pernah beli online ni - okey je - tp baju tak pernah la...cuba kontek penjual - boleh kot tukar saiz - cuba tanya - mana tahu ade rezeki

    ReplyDelete