Buat Duit

Wednesday, February 8, 2012

Intan Berlian,s GA Pertama




Tiba-tiba saya teringin nak joint GA Intan Berlian ni. Bila tengok penaja hadiah yang banyak. Terasa meriahnya GA ini.Mana tahu kut-kut ada rezeki. Terima kasih pada tuan punya blog Intan Berlian yang sudi mengadakan GA ini.

Jom ramai-ramai joint sekali. Hadiah mesti best.  Ada rezeki nanti adalah untuk kita. Yang pasti cuba dulu.


Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN's First Giveaway"
3) Letak banner GIVEAWAY dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
5) WAJIB Follow blog sponsor, Like fanpage blogshop sponsor, & masukkan semua blogshop sponsor dalam bloglist sepanjang tempoh Giveaway berlangsung (Untuk memudahkan u all, saya dah senaraikan link blog & fanpage sponsor di sidebar blog saya)
6) Hantar link u all dekat entry ini

TARIKH TUTUP : 29 FEBRUARI 2012

2 comments:

  1. salam kak...

    amboi beso nampak berlian tu ye...good luck.dapat nnti jgn lupa paste kat sini gambonyer.

    ReplyDelete