Buat Duit

Saturday, May 5, 2012

Belajar buat kek coklat inguldence dan red velvet

Entah betul ke tidak nak eja kek nama orang putih ni.

Punya semangat nak belajar buat kek mahal sendiri. Kek ala-ala kek Secret Recepi.
Selepas tamat waktu kerja tengahari , Jumaat terus saja kami ke Taiping ke Rumah NazaIsma Sifu kek di sini . Blog Isma boleh terjah  DI SINI.

Dah siap segala barang ,mandi   dan tukar baju  pun di sekolah sebelum bertolak. Kami pun terus ke sana.  Bukan apa takut lambat siap , jawabnya lambat sampai rumah. Itu pun , pukul 7 malam  baru selesai. 2 jenis kek pula yang kena siapkan. Sampai rumah dah malam .

Barang-barang kek dah Hulwani  beli awal. Hari tu kami berenam belajar buat kek dengan Isma.Semua kawan satu tempat kerja .

Layan ajelah gambar ye.


 

Red Velvet cup cake

Tengah isi adunan red velvet 


Kek Coklat Inguldence . Gambar gegar pula.

Rasa kek ini  memang mantop macam SR punya. 




5 comments:

  1. salam nieda..bestnya dah pandai buat kek sedap tu..

    ReplyDelete
  2. Walla.. sedapnya.. :D

    ps: saya masih menunggu alamat dan no phone kak nieda.. err, dah tgk result belum ni?

    ReplyDelete
  3. Alahai Zefa . akak terlepas pandang . sory2x .

    ReplyDelete
  4. nampak menarik red velvet ni..rasa apa? manis?

    ReplyDelete