Buat Duit

Sunday, May 6, 2012

Menang GA dari Jemari Asmara

Tiba-tiba terkejut sekejap, bila terbaca  komen  oleh Zefa di entry sebelum ini. Waah !  macam wanted saja bunyinya.



Walla.. sedapnya.. :D

ps: saya masih menunggu alamat dan no phone kak nieda.. err, dah tgk result belum ni?



Bila diterjah rupa-rupanya menjadi pemenang tempat pertama. Kesian   Zefa menunggu info dari akak tak dapat-dapat. Tapi tadi akak dah send  ke email Zefa. Harap  maklumat tersebut dapat diterima dengan selamatnya.


Cabutan pertama memihak kepada:

v




Alhamdullilah , syukur menang kali ini. Tahniah juga pada pemenang yang lain.
Boleh baca  ENRTY GA yang menang DI SINI.

Hadiahnya dapat FM . Itu yang terlebih suka.




13 comments:

  1. salam ziarah n salam kenal...
    menang yer...TAHNIAH...
    jom follow kita pulak...hehehe

    ReplyDelete
  2. tahniah nieda..pemenang pertama tu..dapat fm lagi la suka kan..

    ReplyDelete
  3. Hihi.. kita dah dpt td maklumatnya. Tungguuuuuuuu ye kak... :D

    ReplyDelete
  4. tahniah...sukanya dapat benda free..:)

    ReplyDelete
  5. tahniah kak! wah akak renovate blog...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..tahniah ye kak...saya tumpang hepi utk akak...

      Delete
  6. Hanis : tukar supaya tak jemu.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, makin berseri la petiais akak pasni ;)

    ReplyDelete
  8. dah dapat nanti sile post kat sini pliss!!!

    ReplyDelete