Buat Duit

Tuesday, May 1, 2012

Sayur buah tangan dari Cameron Highland.


Sayur dari CH. Apa lagi yang nak dibeli kalau kita ke sana . Kalau RM 10 kita akan dapat sayur yang tahan untuk stok seminggu ke dua minggu. Punyalah banyak sampai tak muat peti sejuk.

Tapi sayur -sayur ini bukan saya beli dapi buah tangan bekas ex-student suami saya yang ke sana .

Selain sayur dia bagi juga teh ini.


Tahan untuk 40 hari...hikhik.



Terima kasih Jo . 

4 comments:

  1. salam kak nieda,

    selalunya jammed teruk jalan2 tempat2 percutian ni ... ooohhhh CH tempat kegemaran saya p bercuti tu ... teh boh 40 sachet tu cukup utk beberapa hari je kat saya, klu nak buat teh tarik satu teko pakai 4-5 sachet gak ;)

    ReplyDelete
  2. Buat teh o je, 1 sehari weh

    ReplyDelete
  3. kalau gi CH mmg rugi la tak shopping sayur. tapi kalau dapat free mmg lagi best! hihi~

    ReplyDelete