Buat Duit

Tuesday, August 20, 2013

Kasut Indon


Inilah kasut spare yang ada bawah kerusi pemandu. Kasut yang dibeli di Surabaya cuti bulan Mac lepas.
3 pasang saya borong  sebab harganya sangatlah murah bagi kasut kulit sepertinya.

Murah dan tahan lama.

Nasib baik ada sepasang  bawah kerusi, walhal baru saja keluarkan sepasang lagi masuk dalam gobok kasut.

Masa kejadian , ingat-ingat lupa ada tak lagi tersimpan kasut bawah seat kereta?
Nasib baik ada.

Cerita kasut bersepai di sini.

Sebenarnya ada dua pasang yang dibeli sama pesen tapi warna berbeza. Satu lagi berwarna hitam. Dah pakai lama .

Baru keluarkan warna putih ini pula.....beberapa bulan yang lalu.

Ada sepasang lagi yang jarang-jarang pakai warna hitam  juga. Hitam kan senang nak match dengan semua warna baju.

Tapi kalau lama tak pakai pun rosak juga.
Macam kasut yang bersepai hari  tu.







3 comments:

  1. Mmg kasut pon klu lama tak pakai..jd cam reputkn?Kasut camni mmg sedap dipakai..:)

    ReplyDelete
  2. dengan segera saya mencari entri Surabaya..
    tak sabo nak pergi ni!!

    ReplyDelete