Buat Duit

Tuesday, January 21, 2014

Nak duit tak?

Jana income Rm900 sehari tanpa modal. Tuan/Puan drpd kita berfb@ berwechat@ whtsapp tak dapat hasil..apa kata sambil2 tu kita buat income nak? Sya nk berkongsi 1prgm dari US yg boleh buat income sampingan. Free register tiada apa2 bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat (kalau anda rasa prgm ni menipu...anda tk rugi apa2 pun, anda tk keluar modal pun kan?) Tak perlu cari org..tak perlu beli or jual brg. Syarat kelayakan: Anda ada fb@wechat@whtsapp dan tahu guna komputer sikit2. Apa saje termasuk tweeter dan laman sosial lain. Anda hanya perlu open link di bwh dan register sebagai member. Lepas register anda terus dpt 25usd x 3.4 = rm85.00...lepas tu anda akan dapat link anda sendiri. Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 sya ni dan paste dekat fb, twitter dan sebagainye. Setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran sebyk 10usd x 3.4 = rm34.00 , mudahkan? . Duit anda boleh pilih, samada duit masuk ke acc bank atau cek akan dipos ke alamat rumah anda. Register percuma sila isi di sini:
http://stayreward.com/index.php?share=37443




Saya terpengaruh dengan kawan saya yang kaki meniaga ni. Sekarang dia memperkenalkan program baru tanpa modal hanya dengan hebahkan di FB, blog , whtsapp, berwechat dan duit masuk. Siapa tak nakkan?

Selalu dia suruh joint  bisnes tak pernah bersambut.



Bila kita regester saja kita akan dibayar 25 usd= 25usd  x 3.4 = RM85.

Dia dah dapat habuan  270 usd  semalam dan  dibayar dengan cek ke alamat rumah sendiri.Cuma darab dengan 3.4 berapa yang dia dapat hanya dengan FB , dan sebagainya.

Cubalah .
Hanya sekali klik di papan kekunci anda  yang mungkin akan jadi rezeki kita pula.


3 comments:

  1. betoi tak ni... kalau betoi nanti habaq mailer... punyalah penakut nak mencuba...

    ReplyDelete
  2. betui la....kawan tu dah dpt duit pun

    ReplyDelete