Buat Duit

Wednesday, January 22, 2014

Sapa nak ikut makan angin ke Bandung dan Jakarta ?

Trip lawatan ke Jakarta dan Bandung pada bulan 6 2014 .
Trip selama 4 hari dalam bajet RM 1300 all in one. Murah dah tu.

Seperti selalu kita akan dibawa ke Taman Safari, Tanah Abang , Tangkuban Perahu, bershopping di Mangga 2 @ 3, Makan di restoren Padang dan Sunda, Masjid Istqlal (Masjid terbesar ) dan Taman Mini Indonesia (tapi rumah besar-besar) , tempat barangan kulit dan paling best Pasar Baru bagi yang suka bershopping.

Siapa yang berminat boleh  contact di email saya cempaka_1002@yahoo.com


Bagi yang nak membaca lebih lanjut boleh klik:


7 comments:

  1. bon voyage utk sesiapa yg join.. spt biasa sy takde budget... hu hu hu... x pe lah kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lambat lagi kak ni sempat lagi penuh kan tabung dulu tu

      Delete
  2. Ala Nieda, bulan 6 tu saya ada plan lain...kalau tak boleh ikut!

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

    ReplyDelete