26 August 2014

Cuci habis

Tiba-tiba pagi  Jumaat lepas laptop saya tak boleh connect dengan internet. Dah puas digodek-godek tak jadi juga , di pendekkan cerita hantar kedailah akhirnya.  

Kena modified lain sebab dah kena virus katanya. Ok , tinggallah sekejap untuk  dia bikin baik semula.
Dah cakap ,  save semua document yang ada dalam tu. 

Banyak juga benda penting termasuk gambar umrah , gambar Surabaya, Jakarta -Bandung yang tak habis cerita lagi, gambar raya segalanyalah. 

Sekarang ni gambar-gamabar kenangan tu semua bukan pakai cuci  di kedai , pakai simpan di dalam laptop @ komputer saja.

Bukan gambar saja, benda-benda berkaitan data dan kerja pun ada dalam laptop juga.

Tup-tup tadi nak buka habis semua ilek...habis semua.
Call tak berangkat pula.



Post a Comment