Buat Duit

Saturday, September 20, 2014

Segmen: kenapa kesihatan itu penting? by Cik Aann



KLIK SINI untuk ke page GA Cik Aann

Kenapa kesihatan itu penting ?

Kesihatan adalah lebih penting dari nilai wang ringgit.

Kenapa?


Bila kita sakit sahaja kita akan menghargai betapa diri yang sihat walafiat tak akan dapat di samakan dengan nilai wang ringgit.

Bila kita sihat , kita  dapat membuat semua kerja atau kegemaran yang disukai. Melancong, memasak,bersukan , bekerja dan beribadat pun dapat dilakukan dengan sempurna.


Menariknya hadiah yang ditawarkan oleh Cik Aann.




Kalau nak beli sendiri terbang juga 3,4 keping $$$ .

Memang bercadang nak beli  nak bawa ke kelas sebab mesti tak tumpah bila masuk dalam beg.
Tapi ......kalau dapat free lagi bestttt !


Teman untuk ditag:
1.Yumida Huda
2. Diana Rashid
3. Dr Shikin

Meh ramai-ramai kita joint Ga Cik Aann.








10 comments:

  1. Kak zai dah baca n3 cik Aann.
    Lebih 20 tahun kak zai sekeluarga mengamalkan penggunaan vitamin shaklee.Alhamdulillah memang banyak kebaikkanya.

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen...semoga berjaya..

    ReplyDelete
  3. Tq kak nieda.. semoga ramai lagi yg akan join segmen ni..dengan niat sebenarnya untuk member kesedaran..betapa pentingnya kesihatan..

    ReplyDelete
  4. cantiknya hadiah yg ditawarkan tu....:)

    ReplyDelete
  5. badan yg sihat lebih berharga dari wang ringgit ni kerana walau byk manapun duit jika x sihat x ada ertinya
    selamat bersegmen kak nieda

    ReplyDelete
  6. Betul tu, kesihatan itu lebih bernilai daripada wang ringgit, namun ramai yang terpedaya untuk lebih menilai wang daripada kesihatan walhal bila sakit nanti wang2 tersebut dibelanjakan untuk mengubatinya juga ^^
    Selamat bersegmen ya..

    ReplyDelete
  7. Menarik juga Ga ni
    memang betul,bila sihat kita pun happy nak buat apa2 kerja
    kalau sakit, semua rasa hambar

    good luck yea, insha Allah :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah Kak Nieda.menang lagi untuk contest #2.. nanti nani poskan sekali dengan hadiah contest #1 tu yea..
    thank youuuu

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-kenapa-kesihatan-itu-penting.html

    ReplyDelete