Buat Duit

Tuesday, October 7, 2014

"Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" ,



KLIK DI SINI UNTUK JOINT GA BLOGGER JINDRISSKA



Senarai hadiah untuk dimenangi:
  • Hadiah Utama          : 20 x keychain Eiffel Tower
  • Hadiah Sampingan  : 3 x poskad Eiffel Tower
  • Hadiah Saguhati      : 3 x maps Paris 2014

Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blogJINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!

GIVEAWAY BERAKHIR 28 OKTOBER 2014
(jam 11:59 tengah malam, waktu Malaysia)



Saya tag :

1. DIANA RASHID
2.NORSHAMIMI
3.DR SHIKIN






Bereh !!!

8 comments:

  1. Gudluck akak :) Thank sebab tag :) Cik Mimie dah join dah :)

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen~ Best tu hadiah dari obersi ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb hadiah dari obersi , saya joint.
      kut2 nasib baik

      Delete
  3. Semoga berjaya.

    Cantik keychain Paris.

    ReplyDelete
  4. Good Luck kak Nieda..mana tahu ada habuan nanti..nasib baik x TAG JM belum tentu sempat join

    ReplyDelete
  5. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete