Buat Duit

Wednesday, December 10, 2014

Chatting

Transcript

Pam: Hello,Sir/Madame, how may I assist you ?
Me: I need hotel with parking. The hotel location in town .Which hotel that i want to choose?
Me: hellow
Pam: hello
Pam: Location hotel please ?
Me: in town hadyai .....near the lee gardens
Pam: which period you looking for ?
Me: on Friday 12/12
Pam: Sorry our quota for period you require has fully booked
Pam: Every hotel that we have


Tengah dok  klik2  hotel untuk hujung minggu ini terjumpa laman web yang membolehkan kita bercatting untuk bertanyakan hotel di Thailand. Menarik.....dan semestinya free. Hari ini saya bercatting dengan Pam.

Takutnya .. dah penuh hotel pada tarikh yang kami akan ke sana.

Tapi tak tengok lagi Agoda @ Booking.com.
Minta-minta ada lagi kosong .

KLIK Di sini untuk bersembang free atau mendapat maklumat tentang percutian anda di Thailand.



16 comments:

  1. ye Nieda sekarang semua di hujung jari...semuanya mudah...oh nak ke hadyaii ye

    ReplyDelete
  2. SS riki hotel di Hat Yai on raya Cina next year area Lee Garden tu jugak... Penuh! Kalu ada pon mahal... Adesss... Last2 terpaksa amik luar skit dari area tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hotel apa SS? Ni dok blur lagi nak pilih....

      Delete
    2. Kak Nieda..klau stay di Lee Garden tu mmg strategik tapi kalau pegi sendiri dan perlu cari parking agak susah stay kat area tu

      Delete
    3. SS guna booking.com je... Sebab senang nak cancel kalu tak jadi pegi... Kat Get Guesthouse... Nampak review macam ok... Harga pon murah... Location pon around 1+ KM laa dari Lee Garden tu... Plan nak naik tuk2 aje untuk ke mana2...

      Delete
  3. dunia teknologi sekarang semua di hujung jari...happy holiday kak Nieda

    ReplyDelete
  4. In shaa Allah dipermudahkan. Happy holiday.

    ReplyDelete
  5. Hatyai ker? haritu saya pegi main redah jer... banyak lah hotel kat sana... tapi mungkin Agoda lebih murah

    ReplyDelete
  6. selamat bercuti Nieda..semuga di permudahkan..

    ReplyDelete
  7. nnt pegi cari aiskrim kelapa...sedapnya

    ReplyDelete