Buat Duit

Wednesday, August 12, 2015

Sawan Tiket


24 comments:

  1. ada jg sawan jenis ni..hihihi..

    memang meroyan..tapi tengok byk yg one-way ticket je..huhu..jadiklah kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meroyan sekejap je nohas....lepas tu back tu normal

      Delete
    2. kak Nohas dapat one way tiket? ke mana tu?

      Delete
  2. tiket murah Nieda tapi ringgit merudum niii camno

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang nekcik....nak masuk.siam pun ringgit kita rendah dari baht siam.nasib baik barang dia harga masih mampu

      Delete
  3. MURAH PERGI NAK BALIK PUN XMAHAL...OKLAH TU.

    ReplyDelete
  4. Kak zai pun meroyan juga neida hehe...macam2 plan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesekali kena bercuti ...wALupun setahun sekali utk berehat@ bersantai

      Delete
  5. SS tak check pon... Jay Emm kata mahal... Kena tunggu offer free seat laa jawapnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    3. tapi SS berjaya rembat kan tiket tu

      Delete
  6. Salam Nieda & rakan blogger semua,

    Saya pun meroyan tiket jugak.. Harap2 bila book nnti masih ada rezeki.. :-)

    ReplyDelete
  7. sawan gak tapi lagi sawan bila tgk dompet kosong....kekekekeke

    ReplyDelete
  8. JM sawan jap je ..bila check harga tiket tu plus nilai ringgit jatuh terus CLOSED website tu

    ReplyDelete
  9. Time tgh kering ni laaa dia dok gebang...

    ReplyDelete
  10. Mengenangkan nilai RM sekarang, mmg kuciwa bertingkat-tingkat tgk promo ni.

    ReplyDelete
  11. hahaha sawan yee.. ada rembat apa-apa tak ?

    ReplyDelete
  12. hahahah....bahaya gak kalau kena sawan jenis ni kak yer....

    ReplyDelete