Buat Duit

Friday, October 23, 2015

Kasut idaman dah sampai.

Tak sangka sungguh kasut yang saya tempah dengan ZALORA  sudah sampai di  muka pintu  sekelip mata.  Semalam baru oder , tengahari tadi dah dapat . Sepantas kilat ZALORA  memenuhi impian saya. 







Waaa...sukanya hati yang berkenan tiba di depan mata.
Simple saja ...but nice  kata kawan study saya . Terdapat dalam dua warna hitam  dan coklat.


Tapaknya  agak tinggi tapi rata , jadi kaki tak terasa  terbeban pun membawa 
tubuh yag berat  ni.....heheh.


Alhamdullillah.

Jadi jika sesiapa perlukan kasut , atau barangan lain ( semua ada )
kliklah ZALORA 
kerana ZALORA akan mencapai impan anda dengan segera.

Terima kasih ZALORA.








19 comments:

  1. Anak kakak beli kasut kat zalora juga tapi dah seminggu ni tak sampai lagi...hari2 menunggu tak tiba lagi

    ReplyDelete
  2. Boleh juga diguna jadi senjata... He he he...

    ReplyDelete
  3. Cepat betul sampai bolehlah bergaya weekend ni hihi...

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. kaknoor suka sngt kalau kasut mcm tu Nieda, senang nk pakai, tpi kaknoor punya bila nk sampai??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak noor pun order juga ke?Kak Noor kena tanya Zalora klau mcm tu

      Delete
    2. Kak noor pun order juga ke?Kak Noor kena tanya Zalora klau mcm tu

      Delete
  6. salam ukhuwah ... dtg dr blog SS . selalu gak melayari Zalora ni tapi blm berani nak membeli . Takut saiz x ngam ... nice kasut tu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullillah....sesuai dgn kaki.
      order saiz 6 ,kira dpt elok2 je

      Delete
  7. wah kasut dah sampai...cuti sekolah pun dah nak sampai...agak agaknya manalah nak sampai tu ye. ..kwang kwang

    ReplyDelete
  8. chantek mungel je kasut zalora tuu., ;p

    ReplyDelete
  9. Cntekkk nye msti selesa bila bjln kn

    ReplyDelete
  10. Tak pernah order thru zalora lagi.....esp kasut/baju yg ada size.....mungkin boleh cuba nanti

    ReplyDelete
  11. Selamat bergaya dengan kasut baru, kak :)

    ReplyDelete
  12. sweet lah kak Nieda...nak beli jugaklah sepasang cuma risau nanti size x ngam..berapa harga nya tu kak....

    ReplyDelete