21 October 2015

Women Shoes by ZALORA

Pening memikirkan kasut pilihan?
Jangan pening-pening , jangan susah hati.
Ayuh klik laman web ZALORA anda akan rambang mata membuat pilihan.
 Semua ada ...
kasut wanita, lelaki , kanak-kanak ada mengikut kesesuaian tempat dan acara.  Dari kasut bersantai , bersukan , travel hinggalah ke kasut ke pejabat.Rambang mata .Selain jam tangan yang sering dibeli berdasarkan personaliti si pemakai, kasut juga merupakan keperluan penting setiap individu yang juga harus dibeli bersesuaian dengan gaya seseorang individu tersebut. Wanita khususnya, koleksi kasut merupakan jenis item yang wajib ada dan biasanya setiap seorang wanita memiliki lebih daripada satu jenis kasut. Oleh yang demikian, sebelum anda membuat pembelian kasut, anda harus tahu terlebih dahulu apakah jenis kasut yang benar-benar bersesuaian dengan personality anda.

So which women shoes suit your personality?Heels


Heels atau kasut tumit tinggi merupakan pilihan nombor satu ramai wanita. Bukan sahaja menjadikan si pemakai tampak lebih menyerlah, ia juga memberikan ketinggian yang ideal kepada sesiapa sahaja yang memakainya. Kasut jenis ini sesuai untuk digayakan dengan koleksi pakaian formal mahupun kasual anda. Namun, ia memberikan kesakitan pada kaki jika dipakai dalam tempoh masa yang lama. Oleh itu, jangan pakai heels jika anda ingin keluar berjalan selama sehari suntuk!Flats & Sandals


Flats atau pumps pula juga sesuai dipakai oleh wanita yang tampil ringkas dan selesa. Ia sesuai dipakai dengan apa jua jenis pakaian dan menjadikan si pemakai tampak sweet.


Sneakers


Dan bagi anda yang ingin keselesaan yang berpanjangan terutama sekali ketika ‘travel’, pemakaian sneakers merupakan pilihan yang paling ideal! Ia boleh dipadankan dengan pemakaian jeans atau maxi skirts. Saya suka sandal ini .
 Mesti selesa bila memakainya.
Tak sabar nak memilikinya.


                                                             Kenapa pilih Zalora?

·         30  DAYS FREE RETURNS
·         CASH ON DELIVERY
·         FREE DELIVERY ABOVE RM75
·         REKAAN TERBARU , MENARIK DAN FASIONISTA
·         CASH  ON DELIVERY

Jika anda bernasib baik, anda akan diberi potongan harga yang menarik.
Jangan tunggu lama-lama. Buat pilihan di Zalora hanya sekali sentuhan ,   semudah A, B,C kasut pilihan anda akan sampai ke rumah anda tanpa membuang masa dijalanraya, beratur membuat bayaran dikaunter, berpeluh mencari parking dan berbagai lagi kemungkinan.
Yang penting sediakan ringgit mencukupi.


Ya dok?Post a Comment