Buat Duit

Wednesday, October 21, 2015

Women Shoes by ZALORA





Pening memikirkan kasut pilihan?
Jangan pening-pening , jangan susah hati.
Ayuh klik laman web ZALORA anda akan rambang mata membuat pilihan.
 Semua ada ...
kasut wanita, lelaki , kanak-kanak ada mengikut kesesuaian tempat dan acara.  Dari kasut bersantai , bersukan , travel hinggalah ke kasut ke pejabat.



Rambang mata .



Selain jam tangan yang sering dibeli berdasarkan personaliti si pemakai, kasut juga merupakan keperluan penting setiap individu yang juga harus dibeli bersesuaian dengan gaya seseorang individu tersebut. Wanita khususnya, koleksi kasut merupakan jenis item yang wajib ada dan biasanya setiap seorang wanita memiliki lebih daripada satu jenis kasut. Oleh yang demikian, sebelum anda membuat pembelian kasut, anda harus tahu terlebih dahulu apakah jenis kasut yang benar-benar bersesuaian dengan personality anda.

So which women shoes suit your personality?



Heels


Heels atau kasut tumit tinggi merupakan pilihan nombor satu ramai wanita. Bukan sahaja menjadikan si pemakai tampak lebih menyerlah, ia juga memberikan ketinggian yang ideal kepada sesiapa sahaja yang memakainya. Kasut jenis ini sesuai untuk digayakan dengan koleksi pakaian formal mahupun kasual anda. Namun, ia memberikan kesakitan pada kaki jika dipakai dalam tempoh masa yang lama. Oleh itu, jangan pakai heels jika anda ingin keluar berjalan selama sehari suntuk!



Flats & Sandals


Flats atau pumps pula juga sesuai dipakai oleh wanita yang tampil ringkas dan selesa. Ia sesuai dipakai dengan apa jua jenis pakaian dan menjadikan si pemakai tampak sweet.


Sneakers


Dan bagi anda yang ingin keselesaan yang berpanjangan terutama sekali ketika ‘travel’, pemakaian sneakers merupakan pilihan yang paling ideal! Ia boleh dipadankan dengan pemakaian jeans atau maxi skirts.



 Saya suka sandal ini .
 Mesti selesa bila memakainya.
Tak sabar nak memilikinya.


                                                             Kenapa pilih Zalora?

·         30  DAYS FREE RETURNS
·         CASH ON DELIVERY
·         FREE DELIVERY ABOVE RM75
·         REKAAN TERBARU , MENARIK DAN FASIONISTA
·         CASH  ON DELIVERY

Jika anda bernasib baik, anda akan diberi potongan harga yang menarik.
Jangan tunggu lama-lama. Buat pilihan di Zalora hanya sekali sentuhan ,   semudah A, B,C kasut pilihan anda akan sampai ke rumah anda tanpa membuang masa dijalanraya, beratur membuat bayaran dikaunter, berpeluh mencari parking dan berbagai lagi kemungkinan.
Yang penting sediakan ringgit mencukupi.


Ya dok?







26 comments:

  1. Bunda pun suka sandal yang gambar akhir tu...selesa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak macam best je...saya suka design silang tu ...susah nak dapat .

      Delete
  2. sy byk beli heels kt zalora sbb semuanya cantik2 arghhhhhhhh

    ReplyDelete
  3. pilihan saya flats @ pumps..senang bergerak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu pun best juga ...senang melangkah tak sakit kaki

      Delete
    2. Kalu SS... Rela berkaki ayam... Hi hi hi...

      Delete
  4. Saya suka sneakers dan sandal yg last tu... heels pun pakai jugak tapi pesen tu saya tak berkenan...

    Apapun saya tak pernah beli di ZALORA sebab tak pasti dengan saiz... kalau silap tak suka nak menukar-nukar... payah pada saya beli cara online ni...

    ReplyDelete
  5. Kalau SS yang pakai... Macam pakai batu bata kat kaki... Keh keh keh...

    ReplyDelete
  6. Yg sneakers je nampak sesuai dengan SS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak pakai semua ss....Tapi publican terbaik flat la.... Boleh sarung ke makan saja

      Delete
    2. Publican????
      Pilihan ...lari jauhnya

      Delete
    3. Mak pakai semua ss....Tapi publican terbaik flat la.... Boleh sarung ke makan saja

      Delete
  7. Sejak dah jadi nenek kak zai lebih selesa pakai Scholl. Tak pernah beli barang on line.

    ReplyDelete
  8. perempuan dan kasut berpisah tiada.. hehehe...

    saya pernah tulis artikel yang hampir sama. tajuknya : Perempuan dan Kasut

    ReplyDelete
    Replies
    1. semestinya...wanita ni perlu banyak kasut mengikut acara kan.........betul tak?

      Delete
  9. sneakers tu cantik la kak...tapi saya ni kaki besorrr tak seswai saiz wanita ni...hehehe

    ReplyDelete
  10. Dj...banyak lagi pilihan boleh dipetik

    ReplyDelete
  11. kaknoor pun suka sandal yg last sekali tu cantik dan mudah beegerak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila dah berkenan tu asyik terbayang la pulak

      Delete
    2. Bila dah berkenan tu asyik terbayang la pulak

      Delete
  12. love kasut, pilihan sy flats & sandals, sometime pki heels tpi nak kejar ank kang terpeletok pulak..
    biasa beli kt Nile & Zalora mmg cntik pattern dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. pecinta kasut ya zie.....senang kan beli online...tau2 kasut dah sampai di rumah hihih

      Delete
  13. Flat shoes... Selesa nak naik turun tangga kat sekolah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang ni selesa dgn flat saja ....senang nak melangkah

      Delete
  14. suka yg high heel tu...esok nak klik2 lah zalora...

    ReplyDelete