12 December 2015

Mazuriah ..... Terima kasih

Kiriman dari Mazu....TQ dear.

Hadiah dari Mazuriah...blogger yang rajin terbang jalan-jalan makan angin. Siapa tak kenal meh akak kenalkan. Akak pun baru je kenal Mazu dari blog JM la... blog yang pasal jalan -jalan cepat je akak klik . Syok ooo baca pengalaman orang gi makan angin . Macam terapi minda juga la.
Siapa nak kenal Mazu  klik SINI.
Sekarang dia  story cerita Surabaya geng  travel dengan cik JM kita.
Harap cepat la Mazu update ye..



Tu dia Mazu ...bagi akak 6 jenis barang sekali pos.

Balik rumah tiba-tiba nampak kotak putih.
Dengan rakus terus akak buka pembalut...
Tengok isi dalamnya , ada ..............

FM dari Vietnam
FM dari singapore
Penanda buku from Paris
Frame gambar bermagnet ( yg gambar baby tu...)
Stiker note
Beg comel ( yang hitam tu)... ilike .


Best , best  sukanya dapat hadiah..

Terima kasih Mazuriah .
Semoga murah rezeki  Mazu dan dapat travel lagi insyaallah.






11 comments:

Kakcik Nur said...

Alhamdulilllah, rezeki dari Allah diterima melalui kawan yang baik hati... :)

Jari Manis said...

ahaaa..Kak Nieda..memang tak rugi tau kenal Mazu ni...baik orang nya..memang BEST travel ngan Mazu

Jari Manis said...

Kawan JM kawan kak Nieda juga ;-)

Mazuriah Mohamed said...

dapat hadiah sebab berjaya jawab soalan dengan tepat
well done!
penanda buku tu saya beli kat sini je
belum sampai ke paris lagi
malu pula bila nieda sebut kat paris
hehehe

zino said...

wah untung la dapat banyak hadiah... nak kena kawan juga ni mana tau dapat juga hadiah nanti hehe

tiga lalat said...

bestnyer dpt hadiah dari paris., ;p

Nieda ramly said...

eh ..wak ni

Nieda ramly said...

mana2 pun tak apa mazu

Nieda ramly said...

berkawan biar beribu kan

Nooriah Abdullah said...

bertuahnya Nieda sekali dpt 6 brg sekaligus jeles me hehee

Siti Yang Menaip said...

CT kadang2 baca blog Kak Mazu jugak.. eheh. tudia terus 6 hadiah dapat..
rezeki jangan ditolak..