12 December 2015

Mazuriah ..... Terima kasih

Kiriman dari Mazu....TQ dear.

Hadiah dari Mazuriah...blogger yang rajin terbang jalan-jalan makan angin. Siapa tak kenal meh akak kenalkan. Akak pun baru je kenal Mazu dari blog JM la... blog yang pasal jalan -jalan cepat je akak klik . Syok ooo baca pengalaman orang gi makan angin . Macam terapi minda juga la.
Siapa nak kenal Mazu  klik SINI.
Sekarang dia  story cerita Surabaya geng  travel dengan cik JM kita.
Harap cepat la Mazu update ye..



Tu dia Mazu ...bagi akak 6 jenis barang sekali pos.

Balik rumah tiba-tiba nampak kotak putih.
Dengan rakus terus akak buka pembalut...
Tengok isi dalamnya , ada ..............

FM dari Vietnam
FM dari singapore
Penanda buku from Paris
Frame gambar bermagnet ( yg gambar baby tu...)
Stiker note
Beg comel ( yang hitam tu)... ilike .


Best , best  sukanya dapat hadiah..

Terima kasih Mazuriah .
Semoga murah rezeki  Mazu dan dapat travel lagi insyaallah.






Post a Comment