Buat Duit

Friday, January 1, 2016

Hadyai

 Saya memang perasan bangunan berwarna warni sejak  setahun dulu  . Kali pertama kami berkonvoi berkereta. Sederet bangunan ini terletak berhampiran Hotel Kosit tempat kami menginap.
Pemandangan berwarna ceria dengan senibina bangunan lama di Hadyai  hanya ada di sini .
 Di sini lebih menonjol , dan senang nak ingat sebab lot-lot kedai bercat  terang .
Namun masa itu , saya hanya melihat sahaja.







Tetapi ...dalam banyak-banyak kepingan magnet ini ada satu yang menarik  perhatian saya .
Rupanya ada sekeping FM ini gambar bangunan yang saya lihat tadi.


Fm ..


Saya dah jumpa maujud yang ada dalam FM yang saya beli...
Harus saya simpan FM yang sekeping itu.




16 comments:

  1. famous kot bangunan ni di Hadyai sampai dibuat FM..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah femes bila .jadi cantik dan terjaga

      Delete
    2. Dah femes bila .jadi cantik dan terjaga

      Delete
  2. Cantik bangunan tu Nieda kalerful gitu

    ReplyDelete
  3. Cantik bangunan tu Nieda kalerful gitu

    ReplyDelete
  4. salam Nieda
    kalau dpt ke tempt tu mmg best kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lalu saja tak.singgah pun.jadilah dapat ambil gambar dari dalam kereta

      Delete
    2. Lalu saja tak.singgah pun.jadilah dapat ambil gambar dari dalam kereta

      Delete
  5. Senang nak tuju kalau ada yang warna warni macam kat Melaka warna merah.

    ReplyDelete
  6. kiranya bangunan colourful tu dah jadi ICON di Hatyai

    ReplyDelete
  7. Siap ada FM tu...maknanya sudah dalam senarai yang patut dikunjungi/dilihat/disentuh/disinggah....hehehe...

    ReplyDelete
  8. alaaa...belum sampai lagi la Hadnyai....bila ntah...

    ReplyDelete