Buat Duit

Thursday, September 29, 2016

Bloglistku hilang

Assalamualaikum

Kenapa bila ku buka blogku ini, tiada bloglist di side bar ?
Hari ini seharian belum sempat ku jengah Cempaka Biru lagi dek kesibukan ke sana ke mari.

Nak mencari satu kerja pula.
Sayangnya sahabat alam mayaku hilang sekelip mata.
Peneman dikala nestapa dan keboringan .

Tak boleh jadi ni.



24 comments:

  1. Blogger sekarang cam bertambah masalah je

    ReplyDelete
  2. Kena cari semangat nak buat semula ni...

    ReplyDelete
  3. kena cari masa yg sesuai merajinkan diri nak set semula

    ReplyDelete
  4. Mula-mula icon follower jadi kurang, skrg bloglist pulak... rasanya semua blogger mengalami masalah yg samalah nieda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..ke.nak masukkan balik bercintalah jawabnya

      Delete
  5. saya pun hilang juga. Ambil sehari untuk buat balik. Itu pun buat semuanya ada.

    ReplyDelete
  6. Kita tukar bloglist ye....Saya dah masuk anda dalam bloglist saya.

    ReplyDelete
  7. sekarang ni blog memacam jadi.
    tak suka lah.

    ReplyDelete
  8. Bloglist SS dah lama hilang... Sejak blogspot upgrade system... Kalu nak blogwalking SS baca dari blogfeed jek....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila ada bloglist meriah sikit blog kite.....patut la x jumpa bloglist ss

      Delete
    2. Nak kena masuk satu2 la nampaknya... adoi laaa...

      Delete
  9. Nekcik hari tu pun jadi lagu tu..tapi tersilap edit..nekcik nak remove terus terdelete..sib baik Aku Seorang Pengembara sudi membantu...online tutorials..legaa..mmg nanges dah add baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua dah berubah .. ada yg ilang ke mana tah?follower pun x nmpk

      Delete
  10. alahai, boleh hilang pulak dia

    ReplyDelete
  11. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  12. Ehh... hari tu MKL pon prblm sma. Blog list hilng...huhu

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. bloglist SS ilang semua termasuk jay emm... adehhh...

      Delete
  14. Buat carian kat google cari 'jari manis' mesti jumpa 😁

    ReplyDelete