04 November 2014

Strawbery field hotel, PJ

              Bertolak dari rumah agak awal lepas solat Jumaat  ke Kelana Jaya minggu lepas urusan anak sulung - Alia. Tapi masa yang betul-betul bergerak masuk highway  dari Kamunting dah  pukul 6 petang. Last-last sampai di sana lepas sesat tak jumpa jalan ke Kelana Jaya kami tidur di PJ saja. Mana taknya dah hampir 1.30 pagi.  Badan dah penat nak minta tilam.


Kami tidur di Strawbery Field di PJ sebelah Bank Islam. Nasib dapat hotel baru. Dapat bilik twin bed. Bilik family dah habis. Tapi oklah Rm 118 semalam. Kalau mahal rugi juga sebab dah masuk lewat. Kalau family room tambah RM 10 lagi.

Bilik kami .

Ada khas untuk OKU. Bagusnya....!

Akhirnya , satu tilam bawa turun bawah.

Lukisan semata .

LCD tak sempat tengok pun. 

Ada juga....bersih . 
Kata bilik baru kan?

Depan hotel ada basikal besi.
Gambar di  pagi hari waktu nak chekout.

No breakfast tapi ada potongan harga untuk lunch.
Tak sempat ambil kami ke tempat lain.



Post a Comment