11 November 2014

WW




27 comments:

Jari Manis said...

eh..eh..mana ni kak?

Daddy Ziyyad said...

kat Sabah?
Indon?

aizamia3 said...

Cantiknya tempat ni.. + baju yang dipakai tu pun cantik..
kat mana ni.. ?

Diana Rashid said...

Amboi..siap ada model..kat mana tu??

Nieda ramly said...

Tanah tinggi Meisai

Nieda ramly said...

dua-dua bukan .

Nieda ramly said...

utara Thai- Meisai

Nieda ramly said...

model2 tu pelancong juga. mereka menyewa pakaian utk bergambar

Nieda ramly said...

sekali pandang macam pakaian orang kadazan

Irfa said...

fuyooooooooooooooooooooooo cantiknya

Zaitun said...

Kat Thailand ke? Cantik pakaian dan bunga.

Mak Long a.k.a Kunang-kunang said...

cantik

Sweetie said...

Pergi Thailand lagi ke Nieda!

Nieda ramly said...

ya...thai

Nieda ramly said...

gambar lama sweetie. mengidam nak makan angin terbang sana terbang sini , nampaknya niat tak kesampaian ...huhuhuh.layan gambar lamalah kekdahnya

Nieda ramly said...

maklong.....pemandangan cantik dan hawa yg sejuk mmg bestlah.
di sini juga pertama kali dapat melihat bunga popi yang cantik berbagai warna

Azian Elias said...

Amboiii...kat mana ni..

NEKCIK said...

ala ala kadazan lah pulak kan..bukan long neck ye

Scdha Sein said...

Macam dutch lady pon ada skit...

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Kak, macam puteri bunian pulak saya bayangkan.

Nieda ramly said...

meisai kak yan

Nieda ramly said...

sebab baju warna hitam tu kan?lebih kurang la nampak sama

Nieda ramly said...

ada persamaan juga kan

Nieda ramly said...

puteri2 tengah hutan ...hihihi

Kopiolimauice said...

comelllll je ye

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Time Traveller said...

Model - model pakaian :D