Buat Duit

Tuesday, November 11, 2014

WW




27 comments:

  1. Cantiknya tempat ni.. + baju yang dipakai tu pun cantik..
    kat mana ni.. ?

    ReplyDelete
  2. Amboi..siap ada model..kat mana tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. model2 tu pelancong juga. mereka menyewa pakaian utk bergambar

      Delete
  3. fuyooooooooooooooooooooooo cantiknya

    ReplyDelete
  4. Kat Thailand ke? Cantik pakaian dan bunga.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. gambar lama sweetie. mengidam nak makan angin terbang sana terbang sini , nampaknya niat tak kesampaian ...huhuhuh.layan gambar lamalah kekdahnya

      Delete
  6. maklong.....pemandangan cantik dan hawa yg sejuk mmg bestlah.
    di sini juga pertama kali dapat melihat bunga popi yang cantik berbagai warna

    ReplyDelete
  7. ala ala kadazan lah pulak kan..bukan long neck ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab baju warna hitam tu kan?lebih kurang la nampak sama

      Delete
  8. Kak, macam puteri bunian pulak saya bayangkan.

    ReplyDelete
  9. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete