Buat Duit

Saturday, September 12, 2015

Philips Steam Iron by Amway

Tak kenal maka tak cinta.
Saya telah diperkenalkan dengan seterika yang penuh kuasa  baru - baru ini .
Walaupun saya sudah tahu kewujudannya hampir setahun lalu setelah  seorang kawan membeli tapi masa itu   hati masih  belum terbuka memilikinya.

Hadiah Bulan September  
dengan Philips Steam Iron by Amway.



Ia sangat bermakna bagi wanita dan suri rumah  apa tah lagi yang tiada pembantu rumah.
Ia sangat membantu menyelesaikan tugas mengosok pakaian kerja dan pakaian anak-anak sekolah.

Bukan  itu saja , seterika ini  amat menjimatkan masa  dan  pastinya selamat.
Katakan anda terlupa meninggalkan di atas kain yang sedang digosok dan pergi
menjawab telefon tanpa menutup suiz....jangan risau kain anda tidak akan terbakar atau rosak.

Percayalah!!!


Tunjuk cara dari wakil amway....Pn Norliza.

Sutera...nak letak batu pun senang ..just letak dan tekapkan dengan seterika .
 Selepas 5 saat dah terlekat kuat di kain.


Seterika ini juga tiada aras laras kepanasan seperti seterika yang biasa yang lain.....1,2,3,4 mengikut suhu kepanasan. Ia berfungsi secara automatik mengikut kesesuaian kain tebal atau nipis , sutera, jeans, kapas dan sebagainya.


Anda tidak perlu mengosok kedua-dua belah pakaian , gosok di satu bahagian ,  bahagian sebelah lagi akan licin secara automatik.

Bulan ini , ada tawaran menarik  sebab tu saya war-warkan di sini supaya semua kita dapat merasa keajaiban seterika ini. Hanya bulan ini....jadi jangan terlepas peluang 3 in 1 ini.

Jika anda membeli dalam bulan September  anda akan menerima 2 barang lain secara percuma iaitu bakul pakaian dan iron board yang besar .


Jika berminat boleh wassup saya 01110661486 atau  email cempaka_1002@yahoo.com

Jangan lepaskan peluang ini !!



42 comments:

  1. Replies
    1. Bila dah Kenal baru jauh cinta

      Delete
    2. Ops...bila dah Kendal baru jatuh cinta

      Delete
    3. Ops...bila dah Kendal baru jatuh cinta

      Delete
  2. Belum pernah nampak yg jenis inj... Unik jugak rupe dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiada yg lain ,hanya di amway.
      Sebab di patenkan .

      Delete
  3. Macam2 kemudahan ada sekarang cuma sediakan fulusnya saja. Bagus juga kalau dpt satu hihi....

    ReplyDelete
  4. berapa harganya kak...JM guna iron RM36 je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jm ,nanti kalu I'm beranak pinak baju byk nak iron mesti jm kata kenapa la aku tak beli masa offer hari tu.....dpt hadiah lagi

      Delete
    2. I'm pula......JM ......error

      Delete
  5. ofismate saya pun ada cakap tentang iron ni..memang bagus tapi harganya tulah..ada yg nak main kutu, beli iron ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat sini pun buat kutu....tapi bulan ni msg best .harga board tu pun Dah beratus ringgit dpt free

      Delete
    2. Kat sini pun buat kutu....tapi bulan ni msg best .harga board tu pun Dah beratus ringgit dpt free

      Delete
    3. iron board nampak awesome..baru puas gosok baju mcm ni..ditambah pula dgn iron yg bagus ni..

      Delete
  6. Saya dah guna sterika yang jenisnya lebih kurang macam ni jugak Nieda. Anak lelaki saya punya... tapi ntahlah, saya old fashion kot... suka gak yang pesen lama tu...

    ReplyDelete
  7. menarik.. menarik.. macam teringin je lah..

    ReplyDelete
  8. Dengar macam menarik jer...tak terbakar n rosakkan pakaian sekiranya lupa ...

    ReplyDelete
  9. SETERIKA YG MEMUDAHKAN KERJA MENGGOSOK NI..CUMA ON JER..OK SGT TU...

    ReplyDelete
  10. perghhh.. terbaek.

    Jemput singgah k..

    Entry terkini

    1. "Aperture Squad Artwork"




    ReplyDelete
  11. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  12. Betul. Iron philips ni mmg sangat2 membantu kerja kita. Berbaloi dgn duit yg kitakeluarkan. Masa menggosok pun singkat. Siapa yg blm beli, jgn rasa was2.

    ReplyDelete
  13. CT suka produk philips ni.. best best.. iron kami philips gak tapi bukan yang steam iron ni..
    biasa punya..

    ReplyDelete
  14. Brpe hrga iron ni..buln ni de promo lg ke

    ReplyDelete
  15. Brpe hrga iron ni..buln ni de promo lg ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  16. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  17. Kalau nk beli iron board shj brape ye

    0122181253

    ReplyDelete
  18. Setakat ni sy test yg terbaik ialah iron Philip Harvey Norman RM15XX~RM17XX dan Philip Amway RM11XX .......tp sy pilih Philip Amway sbb lebih murah, design special edition, siap dapat iron board besi tebal lagi....Philip Amway mmg puas hati pakai

    ReplyDelete
  19. Setakat ni sy test yg terbaik ialah iron Philip Harvey Norman RM15XX~RM17XX dan Philip Amway RM11XX .......tp sy pilih Philip Amway sbb lebih murah, design special edition, siap dapat iron board besi tebal lagi....Philip Amway mmg puas hati pakai

    ReplyDelete
  20. Ada ofer lagi ka..brapa harganya

    ReplyDelete
  21. Ada ofer lagi ka..brapa harganya

    ReplyDelete
  22. Ya..sy pun rasa nak beli. Ada offer?

    ReplyDelete
  23. Ya..sy pun rasa nak beli. Ada offer?

    ReplyDelete
  24. Sy pun pengguna iron philips amway ni. Beli akhir 2014. Tp td tiba2 sterika jd panas n cair. Bagaimana nak repair? Boleh guna ke kad warranty?

    ReplyDelete